Tilauskori (0,00€) Tee tilaus
Tilauskori on tyhjä.

Ohjaajan päiväkirja 2022-2023 / Kysymyksiä & vastauksia

Tällä sivulla pyrimme vastaamaan kysymyksiin, jotka koskevat Ohjaajan päiväkirjaa ja sen käyttöä. Voit lähettää kysymyksesi meille palautelomakkeella. Jos olet itse löytänyt toisen, ehkä paremman vastauksen, niin lähetä toki se, niin lisätään se vastauksien joukkoon. Parannusehdotuksia ja ideoitakin kaivataan kovasti. Kiitämme kaikkia jo etukäteen osallistumisestanne.

Kuka omistaa Suomen Lukkari oy:n
Suomen Lukkari oy on suomalainen osakeyhtiö, joka maksaa kaikki veronsa ja osinkonsa Suomeen. Tekijät ova suomalaisia opettajia. Kuntien rahat jäävät Suomeen, eikä niitä jaeta esim. osinkona pitkin Ruotsia ja Eurooppaa. Ehkäpä juuri tästä syystä hinnoittelumme haastaa muut.
Mistä Ohjaajan päiväkirjaa voi ostaa?
Ohjaajan päiväkirja ilmestyy helmikuussa. Helmikuussa vanhoille tilaajille lähetetään myös esite. Päiväkirjaa painetaan saatujen edellisten vuosien tilaustietojen perusteella. Useana vuonna on kuitenkin valitettavasti käynyt niin, että painos on loppunut kesken. Ohjaajan päiväkirjan voi edullisimmin ostaa suoraan nettikaupastamme. Yhden myyntiportaan lisääminen nostaa vain kustannuksia. Ohjaajan päiväkirjaa myy myös Booky ja Kirjavälitys
Onko ostaminen turvallista?
Ohjaajan päiväkirjaa kustantaa Suomen Lukkari oy. Koulut ja yksityiset opettajat voivat tilata tuotteitamme puhelimitse tai nettikauppamme kautta. Toimitamme tuotteet postitse ilman ennakkomaksuja antamaanne tilausosoitteeseen. Hinta muodostuu tuotteen hinnasta ja kuljetuksista aiheutuneista kustannuksista. Emme käytä postiennakkoa, vaan postitettu lähetys sisältää laskun, jossa on 14 vrk maksuaikaa. Lasku voidaan myös lähettää erilliseen laskutusosoitteeseen tai E-laskuna.
Kuinka paljon postikulut lisäävät tilauksen hintaa?
Ohjaajan päiväkirjat lähetetään kouluille normaalina postilähetyksenä, ei postiennakkona. Lähetys sisältää laskun tai lähetyslistan ja noin kaksi viikkoa maksuaikaa. Etsimme aina halvimman tavan postittaa tuotteemme. Käytämme Postin Helposti-kuoria, kirjelähetyksiä ja postipakettia. Veloitamme postikuluina vain Postin hinnan. Voimme myös käyttää Postin Ovelle-palvelua- Pakkausmateriaalina käytämme kierrätyslaatikoita.
"Päiväkirja on nyt just näppärän kokoinen. Pitäkää se tuollaisena pienenä, mikäli mahdollista. Nuo A4 kokoiset päiväkirjat eivät mahdu käsilaukkuun, niitä on hankala kuljettaa!"
Kiitos kommentista. Juuri nämä syyt saivat meidät vuonna 1994 suunnittelemaan ja painamaan oman toimivan päiväkirjan. Kokoa emme aio muuttaa. Sisältö saattaa kasvaa hiukan paksuutta, mikäli tarvetta on.

Kiitos!
Kiitos kaikille palautteen antajille, jotka olette olleet kehittämässä Ohjaajan päiväkirjaa. Olemme yrittäneet tehdä siitä toiveidenne mukaisen työvälineen kouluelämän arkeen.

Jari Leinonen
Erityisluokanopettaja
Tampere