Tilauskori (0,00€) Tee tilaus
Tilauskori on tyhjä.

Tekijät

Suomen Lukkari Oy
Jari Leinonen
Erityisluokanopettaja
Ippisenkatu 5
33300 Tampere
Puh. +358405051936
jari.leinonen(at)suomenlukkari.fi
Ohjaajan päiväkirja
Opettajan päiväkirja
Opettajan päivyri
Luokan poissaolokirja
RistiNollaa kertotaululla
Play in English

Suomen Lukkari oy on 1989 perustettu oppimateriaalia tuottava ja kustantava yritys. Opettajan päiväkirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1995. Myöhemmin päiväkirjojen valikoima on kasvanut, mutta aina olemme pitäneet kiinni pienestä A5-koosta. Oman opettajakokemuksen ja opettajilta saadun palautteen avulla olemme muokanneet päiväkirjoja vuosien varrella toimiviksi. Päiväkirjojen sisältösivut toimivat kaikilla kouluasteilla ja täyttävät erilaisten opettajien tarpeet. Olemme pitäneet päiväkirjojemme hintakehityksen kurissa ennakoimalla painosmääriä ja suoramarkkinoimalla niitä kouluille suoraan ilman välikäsiä. Päiväkirjamme hinta onkin noin puolet kilpailijoiden vastaavasta hinnasta. Koulujen luottamuksesta pieneen yritykseemme olemme kiitollisia. Kerran vuodessa lähetämme kouluille tuotteistamme esitteen paperisena tai pdf-tiedostona . Tuotteidemme suosiosta kertonee parhaiten se, että päiväkirjojen painos on myyty useina vuosina loppuun.

Päivyrituotteiden lisäksi teemme erilaisia oppimateriaaleja. Kertotaulujen opettelemista varten olemme kehittäneet RistiNollaa kertotaululla -pelin. Yhteystyössä Mukamat oy:n kanssa olemme julkaisseet Play in English -pelin.

Mukamat Oy
Birgit Saatsi
Erityisluokanopettaja
Koivutie 5
33450 Siivikkala
Puh. 050-3451712
birgit.saatsi(at)mukamat.fi
Mukamatti
Mukamatilda
Mukamatkaan
Sanamatti
Lukukirja
Pikku-Matin Mukavat -peli
Play in English
Step by Step - pienin askelin englantia

Mukamat oy on Tampereella yli 10 vuotta toiminut oppimateriaalia tuottava ja kustantava yhtiö. Alussa keskityimme äidinkielen oppimateriaalin valmistamiseen. Viime vuosina olemme laajentaneet toimintaamme ja valmistamme erityisopetuksen tarpeeseen myös englannin kielen materiaalia – Easy English.

Harjoituskirjojen lisäksi olemme valmistaneet myös pelejä; äidinkieleen, englannin opetukseen sekä aina niin haastavaan kertotauluun. Kaikessa oppimateriaalissa on erityisesti huomioitu oppimisvaikeuksista kärsivät oppilaat. Olemme saaneet runsaasti kiitosta materiaalimme selkeydestä, monipuolisuudesta ja johdonmukaisuudesta, sekä palautetta siitä miten hyviä oppimistuloksia kirjojen avulla on saatu. Kirjojen tekijä on erityisluokanopettaja Birgit Saatsi, jolla on pitkä käytännön kokemus erityisoppilaiden opettajana. Harjoituskirjat ovat ”aapisesta vapaita” itsenäisen työskentelyn mahdollistavia kirjoja. Niiden avulla oppilas voi vaivattomasti seurata ja arvioida äidinkielen taitojensa kehittymistä. MUKAMAT:n kirjat soveltuvat laajalle käyttäjäkunnalle: starttiluokalle, valmistavaan opetukseen, erityisopetukseen sekä S-2-opetukseen.