Tilauskori (0,00€) Tee tilaus
Tilauskori on tyhjä.

Opettajan päiväkirja 2024-2025 (Ilmestyi 31.1.2024) / Kysymyksiä & vastauksia

Tällä sivulla pyrimme vastaamaan kysymyksiin, jotka koskevat Opettajan päiväkirjasta ja sen käyttöä. Voit lähettää kysymyksesi meille palautelomakkeella. Jos olet itse löytänyt toisen, ehkä paremman vastauksen, niin lähetä toki se, niin lisätään se vastauksien joukkoon. Parannusehdotuksia ja ideoitakin kaivataan kovasti. Kiitämme kaikkia jo etukäteen osallistumisestanne.

Voisiko Opettajan päiväkirjaan saada kovat kannet tai vaikkapa kierteet?
Vuodesta 2009 Opettajan päiväkirja on ilmestynyt myös kierteisenä. Opettajan päiväkirja on kovakantinen ja kokoa A5 ( 15 cm x 21cm). Opettajan päiväkirjaa saa lankasidottuna ja kierresidottuna.
Mihin oppilaan päivittäiset poissaolot merkitään?
Opettajan päiväkirjasta on poistettu varsinaiset poissaolosivut, koska ne koettiin turhiksi sähköisen seurannan takia. Poissaolot voi merkitä esim viikkosivulle alareunaan.
Mistä Opettajan päivyriä voi ostaa?
Opettajan päiväkirja ilmestyy helmikuussa. Helmikuussa kouluille lähetetään esite. Halvin tapa on tilata päivyrit suoraan nettikaupastamme.
Onko ostaminen turvallista?
Opettajan päiväkirjaa kustantaa ja myy Suomen Lukkari oy. Koulut ja yksityiset opettajat voivat tilata tuotteitamme puhelimitse tai Internetin kautta. Toimitamme tuotteet postitse ilman ennakkomaksuja antamaanne tilausosoitteeseen. Hinta muodostuu tuotteen hinnasta ja kuljetuksista aiheutuneista kustannuksista. Postitettu lähetys sisältää lähetyslista tai laskun, jossa on 14 vrk maksuaikaa tai lähetämme laskun antamaanne osoitteeseen paperisena tai sähköisenä. Ostaminen on siis turvallista.
Kuinka paljon postikulut lisäävät tilauksen hintaa?
Opettajan päivyrit / päiväkirjat lähetetään kouluille normaalina postilähetyksenä, ei postiennakkona. Lähetys sisältää laskun tai lähetyslistan ja noin kaksi viikkoa maksuaikaa. Etsimme aina halvimman tavan postittaa tuotteemme. Käytämme Postin Helposti-kuoria ja postipakettia. Veloitamme postikuluina vain Postin hinnan, joka sisltää alv:n.
Onko viikkosivulla tilaa tunnille, klo 15-16?
Viikkosivulla on varattu tila 9 tunnille. Tämä yhdeksäs tunti on käytettävissä myös koko viikkoa koskeville merkinnöille, poissaoloille ym. Katso viikko-kalenteri.
Rullaantuuko Opettajan päiväkirjan kulmat "hiirenkorville"?
Ei, sillä kannet ovat kovat. Katso kuvia Päivyristä.
"Päiväkirja on nyt just näppärän kokoinen. Pitäkää se tuollaisena pienenä, mikäli mahdollista. Nuo A4 kokoiset päiväkirjat eivät mahdu käsilaukkuun, niitä on hankala kuljettaa!"
Kiitos kommentista. Juuri nämä syyt saivat meidät vuonna 1994 suunnittelemaan ja painamaan oman toimivan Opettajan päiväkirjan. Kokoa emme aio muuttaa. Muutama vuosi sitten uudistimme Opettajan päiväkirjan sisällön ja ilmiasun. Opettajan päiväkirja sai kovat kannet ja työviikko sai koko aukeaman itselleen. Samalla kirja kasvoi paksuutta, sillä siinä on nyt 168 sivua. Työvälinesivut ovat Opettajan päivyrin kaltaiset.
Aviointisivujen lisäksi pitäisi Opettajan päiväkirjassa olla kokeiden arvostelutaulukko!
Opettajan päiväkirjassa on nyt pisteytystaulukko. Opettajan päivyriin on lisätty myös 20%:n pisteytystaulukko. Siinä oppilaan pitää saada kokeen maksimipisteistä 20% saadakseen arvosanan 5-.
Voisiko Opettajan päiväkirjassa olla oma sivu web-osoitteille?
Sekin toive on toteutettu myös Opettajan päivyrissä. Katso.
Onko Opettajan päiväkirjassa nimipäivät?
Opettajan päiväkirjassa nimipäivät on.
Voisiko kirjaan saada yhden sivun koko vuoden projekteja varten?
Nyt sekin löytyy. Kiitos vinkistä.
Voitteko lähettään laskun verkkolaskuna?
Voimme. Verkkolasku lähettämistä varten olemme tehneet maksullisen sopimuksen palvelun tuottajan kanssa. Aivan samalla lailla kuin kunnatkin ovat tehneet maksullisen sopimuksen verkkolakujen vastaanottamisesta. Verkkolaskun lähettäminen ei siis ole ilmaista, vaikka posti- ja paperikuluja ei perinteisen laskun tapaan olekaan. Emme kuitenkaaan veloita verkkolaskun lähettämisestä mitään.

Kiitos!
Kiitos kaikille palautteen antajille, jotka olette olleet kehittämässä Opettajan päiväkirjasta. Olemme yrittäneet tehdä siitä toiveidenne mukaisen työvälineen kouluelämän arkeen.

Jari Leinonen
Erityisluokanopettaja
Tampere