Tilauskori (0,00€) Tee tilaus
Tilauskori on tyhjä.

Luokan poissaolokirja/ Kysymyksiä & vastauksia

Tällä sivulla pyrimme vastaamaan kysymyksiin, jotka koskevat Luokan poissaolokirjaa ja sen käyttöä. Voit lähettää kysymyksesi meille palautelomakkeella. Jos olet itse löytänyt toisen, ehkä paremman vastauksen, niin lähetä toki se, niin lisätään se vastauksien joukkoon. Parannusehdotuksia ja ideoitakin kaivataan kovasti. Kiitämme kaikkia jo etukäteen osallistumisestanne.

Kuinka monen oppilaan poissaolotietoja varten kirjassa on varattu tilaa?
Luokan poissaolokirjassa on varattu tilaa 35 oppilaalle.
Mihin oppilaan päivittäiset poissaolot merkitään?
Viikkoaukeamalle merkitään oppilaan poissaolo esimerkiksi merkinnällä /. Jos oppilas kuitenkin tulee tunnille poissaolomerkinnän jälkeen voi merkintää täydentää merkinnällä \, jolloin myöhästymisen merkintä on muotoa X. Myös muut tavat ovat mahdollisia. Lisäksi poissaolot voidaan laskea yhteen viikoittain, lukukausittain ja lukuvuosittain.
Mistä Luokan poissaolokirjaa voi ostaa?
Luokan poissaolokirjaa ei voi toistaiseksi ostaa miltään vähittäis- tai tukkumyyjältä. Yhden myyntiportaan lisääminen nostaisi vain kustannuksia.
Onko ostaminen turvallista?
Luokan poissaolokirjaa kustantaa ja myy Suomen Lukkari oy. Koulut ja yksityiset opettajat voivat tilata tuotteitamme puhelimitse, faxin tai Internetin kautta. Toimitamme tuotteet postitse ilman ennakkomaksuja antamaanne tilausosoitteeseen. Hinta muodostuu tuotteen hinnasta ja kuljetuksista aiheutuneista kustannuksista. Emme toistaiseksi käytä postiennakkoa, vaan postitettu lähetys sisältää laskun, jossa on 14 vrk maksuaikaa. Ostaminen on siis turvallista.
Kuinka paljon postikulut lisäävät tilauksen hintaa?
Poissaolokirjat lähetetään kouluille normaalina postilähetyksenä, ei postiennakkona. Lähetys sisältää laskun tai lähetyslistan ja noin kaksi viikkoa maksuaikaa. Etsimme aina halvimman tavan postittaa tuotteemme. Käytämme Itellan Helposti-kuoria, 2. luokan kirjelähetyksiä ja postipakettia. Veloitamme postikuluina vain Itellan hinnan ja alv:n.
Onko viikkosivulla tilaa myös tunnille klo 15-16?
Viikkosivulla on varattu tila 8 tunnille.
Rullaantuuko Luokan poissaolokirjan kulmat "hiirenkorville"?
Ei, sillä kannet ovat laminoitu ja kestävät kovaa kulutusta.
Luokan poissaolokirjassa pitäisi olla tilaa myös oppilaan yhteystiedoille, jotta kuka tahansa oppilasta opettava opettaja voisi saada yhteyden poissaoloasioissa.
Luokan poissaolokirjassa on kaksi aukeamaa tilaa nimitietojen lisäksi merkitä osoitteet, puhelinumerot ja vanhempien yhteystiedot.

Kiitos!
Kiitos kaikille palautteen antajille, jotka olette olleet kehittämässä Luokan poissaolokirjaa. Olemme yrittäneet tehdä siitä toiveidenne mukaisen työvälineen kouluelämän arkeen.

Jari Leinonen
Erityisluokanopettaja
Tampere