Tilauskori (0,00€) Tee tilaus
Tilauskori on tyhjä.

Opettajan päivyri 2019-2020 / Kysymyksiä & vastauksia

Tällä sivulla pyrimme vastaamaan kysymyksiin, jotka koskevat Opettajan päivyriä ja sen käyttöä. Voit lähettää kysymyksesi meille palautelomakkeella. Jos olet itse löytänyt toisen, ehkä paremman vastauksen, niin lähetä toki se, niin lisätään se vastauksien joukkoon. Parannusehdotuksia ja ideoitakin kaivataan kovasti. Kiitämme kaikkia jo etukäteen osallistumisestanne.

Voisiko Opettajan päiväkirjaan saada kovat kannet tai vaikkapa kierteet?
Opettajan päivyri on kovakantinen ja kokoa A5 ( 14,2 cm x 20,5cm). Opettajan päiväkirjaa saa vain kierrekantisena. Vuodesta 2009 Opettajan Päivyri ilmestyy myös kierteisenä.
Mihin oppilaan päivittäiset poissaolot merkitään?
Opettajan päivyrissä poissaolosivuja on uusittu saadun palautteen avulla. Poissaolot voi merkitä viikkosivulle alareunaan tai suoraan poissaolo-sivulle. Samoille sivulle mahtuu myös myöhästymiset ja poissaolon laatu.
Mistä Opettajan päivyriä voi ostaa?
Opettajan päivyri ilmestyy helmikuussa. Helmikuussa kouluille lähetetään esite. Opettajan päivyriä ei voi toistaiseksi ostaa miltään vähittäis- tai tukkumyyjältä. Yhden myyntiportaan lisääminen nostaisi vain kustannuksia.
Onko ostaminen turvallista?
Opettajan päivyriä kustantaa ja myy Suomen Lukkari oy. Koulut ja yksityiset opettajat voivat tilata tuotteitamme puhelimitse tai Internetin kautta. Toimitamme tuotteet postitse ilman ennakkomaksuja antamaanne tilausosoitteeseen. Hinta muodostuu tuotteen hinnasta ja kuljetuksista aiheutuneista kustannuksista. Emme toistaiseksi käytä postiennakkoa, vaan postitettu lähetys sisältää laskun, jossa on 14 vrk maksuaikaa. Ostaminen on siis turvallista.
Kuinka paljon postikulut lisäävät tilauksen hintaa?
Opettajan päivyrit / päiväkirjat lähetetään kouluille normaalina postilähetyksenä, ei postiennakkona. Lähetys sisältää laskun tai lähetyslistan ja noin kaksi viikkoa maksuaikaa. Etsimme aina halvimman tavan postittaa tuotteemme. Käytämme Itellan Helposti-kuoria, 2. luokan kirjelähetyksiä ja postipakettia. Veloitamme postikuluina vain Itellan hinnan ja alv:n.
Onko viikkosivulla tilaa tunnille, klo 15-16?
Viikkosivulla on varattu tila 9 tunnille. Tämä yhdeksäs tunti on käytettävissä myös koko viikkoa koskeville merkinnöille, poissaoloille ym. Katso viikko-kalenteri.
Rullaantuuko Opettajan päivyrin kulmat "hiirenkorville"?
Ei, sillä kannet ovat kovat. Katso kuvia Päivyristä.
"Päiväkirja on nyt just näppärän kokoinen. Pitäkää se tuollaisena pienenä, mikäli mahdollista. Nuo A4 kokoiset päiväkirjat eivät mahdu käsilaukkuun, niitä on hankala kuljettaa!"
Kiitos kommentista. Juuri nämä syyt saivat meidät vuonna 1994 suunnittelemaan ja painamaan oman toimivan Opettajan päiväkirjan. Kokoa emme aio muuttaa. Sisältö saattaa kasvaa hiukan paksuutta, mikäli tarvetta on.

Palautetta on saatu ja niinpä Vuonna 2006 julkaisemme ensimmäistä kertaa Opettajan päivyrin, jonka viikkosivu on koko aukeaman kokoinen. Samalla kirja kasvaa paksuutta, sillä siinä on 168 sivua. Työvälinesivut ovat opettajan päiväkirjan kaltaiset. Vuodesta 2009 lähtien Opettajan Päivyristä on ilmestynyt myös kierresidottuna.
Aviointisivujen lisäksi pitäisi Opettajan päivyrissä olla kokeiden arvostelutaulukko!
Opettajan päivyrissä on nyt pisteytystaulukko. Opettajan päivyriin on lisätty myös 20%:n pisteytystaulukko. Siinä oppilaan pitää saada kokeen maksimipisteistä 20% saadakseen arvosanan 5-.
Voisiko Opettajan päiväkirjassa olla oma sivu web-osoitteille?
Sekin toive on toteutettu myös Opettajan päivyrissä. Katso.
Onko Opettajan päivyrissä nimipäivät?
Opettajan Päivyrissä nimipäivät on.
Voisiko kirjaan saada yhden sivun koko vuoden projekteja varten?
Nyt sekin löytyy. Kiitos vinkistä.
Voitteko lähettään laskun verkkolaskuna?
Voimme. Verkkolasku lähettämistä varten olemme tehneet maksullisen sopimuksen palvelun tuottajan kanssa. Aivan samalla lailla kuin kunnatkin ovat tehneet maksullisen sopimuksen verkkolakujen vastaanottamisesta. Verkkolaskun lähettäminen ei siis ole ilmaista, vaikka posti- ja paperikuluja ei perinteisen laskun tapaan olekaan.

Kiitos!
Kiitos kaikille palautteen antajille, jotka olette olleet kehittämässä Opettajan päivyriä. Olemme yrittäneet tehdä siitä toiveidenne mukaisen työvälineen kouluelämän arkeen.

Jari Leinonen
Erityisluokanopettaja
Tampere